Про проведення конкурсу учнівських та студентських творчих робіт, присвячених 67-річчю підписання Римського договору 1957 року як важливого етапу формування Європейського Союзу

    Чорноморський національний університет імені Петра Могили у рамках реалізації програми ERASMUS+ Жан Моне Модуль «Управління в ЄС та політика європейської інтеграції» у лютому - березні 2024 року проводить Конкурс учнівських та студентських творчих робіт, присвячених 67-річчю підписання Римського договору 1957 року як важливого етапу формування Європейського Союзу (далі - Конкурс).
    У Конкурсі можуть брати участь студенти закладів фахової передвищої освіти, учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти (у номінації - Найкраща учнівська творча робота), а також студенти 1-4 курсів закладів вищої освіти (у номінації - Найкраща студентська творча робота). Учасники мають право самостійного вибору теми творчої роботи у межах тематики Конкурсу. Автор може представити тільки одну оригінальну творчу роботу. Мова Конкурсу – українська. Оцінка робіт проводиться експертною комісією Конкурсу.

    Для участі у Конкурсі та завантаженні творчої роботи, оформленої відповідно до вимог необхідно зареєструватися до 14 березня 2024 року за посиланням https://bit.ly/3u1EAuB.

    У період з 15 до 24 березня 2024 року творчі роботи будуть розглянуті експертною радою Конкурсу.
    Урочисте нагородження дипломами, сертифікатами та призами учасників, переможців та керівників Конкурсу відбудеться дистанційно 25 березня 2024 року на платформі Zoom.

    Інформацію щодо перебігу Конкурсу можна знайти на сайті проєкту https://eugov.chmnu.edu.ua/ та на офіційній сторінці Facebook https://www.facebook.com/groups/eugovchmnu.

    Нагородження переможців Конкурсу.
    1. Переможці Конкурсу, яким присуджено 1, 2, 3 місця в кожній номінації, нагороджуються дипломами Чорноморського національного університету імені Петра Могили та програми ERASMUS+ Жан Моне Модуль «Управління в ЄС та політика європейської інтеграції» і цінними
подарунками.
    2. Учасники Конкурсу відзначаються сертифікатами учасника.
    3. Вчителі/викладачі, які керували написанням конкурсних робіт, отримують сертифікати про підвищення кваліфікації (1 кредит ЄКТС – 30 годин) за напрямом «Формування громадської компетентності учнівської молоді в сфері становлення права та інститутів ЄС».


Коментарі