Про безкоштовний дистанційний курс «Фінансова грамотність для освітян»

 


        Національним банком України за підтримки Міжнародної фінансової корпорації (IFC) у партнерстві з Державним секретаріатом з економічних справ Швейцарії (SECO) і Фондом ефективного врядування Великої Британії (GGF) розроблено безкоштовний дистанційний курс
підвищення кваліфікації для педагогів за напрямом «Фінансова грамотність» із залученням провідних експертів фінансового ринку України (далі - Курс).
            Курс створений для того, щоб допомогти педагогам:
  • сформувати професійні та предметні компетентності за напрямком «Фінансова грамотність»;
  • підготуватися до впровадження предмета «Підприємництво та фінансова грамотність»;
  • підвищити власний рівень фінансової грамотності.
    Після проходження курсу педагоги навчаться: 
  • краще розуміти роботу фінансової системи України;
  • інтегрувати ключову компетентність «Підприємливість і фінансова грамотність» у різні галузі освіти.
        Інформацію щодо розміщення Курсу розміщено на сайті Центру фінансових знань «ТАЛАН» Національного банку України за посиланням: https://talan.bank.gov.ua/zahody#pidvyshchennia-kvalifikatsii.

        Курс – безкоштовний і доступний для проходження на освітній платформі Prometheus за посиланням: https://prometheus.org.ua/course/course-v1:Prometheus+NBU101+2024_T1 

    Після завершення Курсу та успішного складання фінального тесту передбачено отримання сертифіката на 30 годин або 1 кредит ЄКТС.
        У разі виникнення питань заклади освіти можуть звертатися за електронною адресою: talan@bank.gov.ua, в темі листа просимо зазначити «Фінансова грамотність».

Коментарі